vrijdag, 12 augustus 2022

Home
Projecten
Pakketten/Tools
Contact
Links
Weerstation
 
 

ESET NOD32 Antivirus

Ongeacht de grootte van uw organisatie of hoe veel u af weet van virussen en spyware, NOD32 is de juiste beveiligingsoplossing. NOD32 is geavanceerd, gemakkelijk en licht voor uw systeembronnen.

Door de geavanceerde heuristische detectie, scant NOD32 op viruskenmerken en ontmaskert daardoor bedreigingen zonder dat het een update nodig heeft! Door de ongeëvenaarde nauwkeurigheid heeft NOD32 nog nooit een ‘In-The-Wild’ virus gemist. NOD32 heeft een ongekende scansnelheid en zeer kleine updatebestanden. De gebruikte systeemcapaciteit is bijna te verwaarlozen, ook tijdens een systeemscan. NOD32 is uniek, dus eigenlijk niet vergelijkbaar. Voor meer informatie of een gratis proefversie van 30 dagen klik hier.

Kleine bedrijven hebben normaal gesproken lage budgetten en een laag aantal medewerkers. Maar de beveiliging moet wel hoog zijn. De NOD32 SMB bundel maakt het voor het MKB makkelijk om de beste beveiliging te krijgen, zonder een IT professional te zijn met een groot budget.

NOD32 belast het systeem minimaal, zodat u deze volledig kunt inzetten voor uw bedrijfsvoering. NOD32 is een volledig, gemakkelijk te gebruiken en betaalbare beveiliging voor bestaande en nieuwe bedreigingen. De malware experts zitten in de software, zodat u zelf geen expert hoeft te worden!

Kijk voor meer informatie op de website van ESET.

Copyright © 1999-2022 Itensa Algemene voorwaarden Privacyverklaring